perjantai 18. toukokuuta 2018

Muutos Desucon 2018 AMV-kilpailun tuomaritiimiin

Desucon 2018 AMV-kilpailun tuomaritiimiin on jouduttu tekemään muutos. Muutoksen syynä on tuomaritiimissä tapahtunut  tuomarointiohjeen rikkomus liittyen tuomarointityön sisällön luottamuksellisuuteen. Tapahtunutta voi pitää luonteeltaan inhimillisenä virheenä. Ikävä asia ehdittiin onneksi havaita ja käsitellä ajoissa, esikarsinnan vasta alettua ja ennen tuomarointipäätösten aloittamista.

AMV.fi:n kilpailuissa, joihin Desucon 2018:n kilpailukin kuuluu, on selkeät tuomarointiohjeet. Ohjeiden tarkoitus on varmistaa tuomaroinnin puolueettomuus sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tuomarien tulee sitoutua ohjeiden noudattamiseen ennen tehtävään ryhtymistä. Kunkin tapahtuman AMV-vastaavan tehtävä on varmistaa että sääntöjä noudatetaan ja mahdollisissa ongelmatilanteissa ryhtyä toimiin. Näin toimittiin tässäkin tapauksessa.

Uudeksi tuomariksi valittiin Jenni “cloud\berry” Puurila, joka oli yksi kilpailuun hakeneista tuomariehdokkaista. Tuomariesittelyn voit lukea täältä.

Desucon 2018:n AMV-vastaava sekä muu AMV.fi -tiimi pahoittelevat tapahtunutta sekä kilpailijoille aiheutunutta mielipahaa. Halusimme tiedottaa asiasta nopeasti ja avoimesti sekä ryhtyä toimiin jottei ongelma toistuisi. Tuomarien opastusta kehitetään ja tuomariohjeen laajennettu painos tullaan julkaisemaan lähiaikoina AMV.fi -sivuilla.

Tästä tapauksesta huolimatta ilmoitamme iloksemme että Desucon 2018 AMV-kilpailuun lähetettiin ennätysmäärä (17 kpl) tuomarihakemuksia ja että tuomarihakuja järjestetään myös tulevissa kilpailuissamme. Kiitämme kaikkia hakijoita suuresta mielenkiinnosta! Palautekanavat pysyvät tietenkin avoimina. Desucon 2018 AMV-kilpailua koskeva palaute kannattaa ohjata tapahtuman AMV-vastaavalle osoitteeseen amv@desucon.fi, mutta luonnollisesti kaikki AMV.fi:n viestintäkanavat ovat myös käytettävissänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti