perjantai 13. maaliskuuta 2020

Tiedote Tampere Kuplii 2020 AMV-kilpailusta

Perutun Tampere Kupliin AMV-kilpailusta eeppinen nettishow

Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaalin yleisötapahtumat maaliskuulta jouduttiin perumaan. Täten myöskään Tampere Kupliin AMV-kilpailua ei voida järjestää aiemmin suunnitellulla tavalla. AMV.fi on kuitenkin päättänyt aloittaa työt toteuttaakseen kilpailun eeppisen hienona verkkolähetyksenä lähiviikkoina. Kun yhteiskunnassa on poikkeuksellisen tilanteen vuoksi paljon huolia, on kaikki syyt suunnitella riemullista verkkosisältöä parantamaan mielialaa.

Kaikki mukaan

Kaikki kilpailijat ja tuomarit ovat eilen saaneet ennakkotiedon suunnitelmista. Olemme myös kutsuneet heidät osallistumaan nettikilpailun suunnittelemiseen. Vaikkakin nettikilpailuja on maailmalla järjestetty usein, Suomessa tämä on suuressa mittakaavassa uusi asia. Haluamme tehdä jotain hienoa ja erikoista. Se tarvitsee paitsi villejä ideoita, myös tekeviä käsiä. Koko AMV-aktiiviporukka on mukana yhteisellä retkellä ja luonnollisesti myös yleisön ideoita otetaan vastaan.

Tiedotamme noin viikon sisään uuden kilpailun formaatista ja käytännöistä, kunhan olemme saaneet tehtyä suunnitelman ja testattua sen avainkohdat. Varmaa on, että kilpailu järjestetään lähiviikkoina, se tulee tapahtumaan suorana nettilähetyksenä ja että kaikki suunnitellut palkinnot jaetaan. Kaikki palkinnot, myös Honor-teemapalkinto, toimitetaan postitse voittajille. Otamme yhteyttä voittajiin kilpailun jälkeen toimitustietojen saamiseksi. Palkintojen luovutus voidaan sopia tehtävän myös tulevassa conitapahtumassa. Näillä näkymin ainakin kesän Desucon on tapahtumassa normaalisti.

Elämää verkossa

AMV.fi pyrkii toimimaan erityisen aktiivisesti verkossa lähimpien kuukausien aikana, kun poikkeukselliset toimet rajoittavat ihmisten liikkumista. Kuten Tampere Kuplii totesi sarjakuvien osalta, myös me voimme AMV-harrastuksen osalta jakaa mahdollisimman paljon ilosanomaa nyt, kun sen tarve on suurinta. Mikäli sinulla on ideoita jonkinlaisia nettitempauksia varten AMV:iden ympärillä ja uskot että voimme auttaa toteutuksessa, ota yhteyttä. Olemme myös mieluusti mukana auttamassa verkossa järjestettävissä keskusteluissa, haastatteluissa, paneeleissa ja muissa vastaavissa projekteissa.

Juuri nyt tärkeintä on pitää huolta itsestään ja läheisistään sekä noudattaa yleisiä ohjeita. Näin selviämme kriisistä parhaalla mahdollisella tapaa ja pian voimme taas palata coniviihteen pariin. Suomen AMV-skenen tarina ei lopu tai edes hiljene, vaan löytää uusia ja mielenkiintoisia suuntia.


Sanna Nousiainen, AMV-vastaava, Tampere Kuplii
Kyuu Eturautti, Viestintämörkö, AMV.fi
<lisää haluamasi mielikuvitusystävän nimi tähän>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti